November Cup 2018 i Höganäs

Innlegget oppdateres med resultater og bilder underveis!

Vika sitt U17 lag med støtte fra U15 deltar i deltar i årets November Cup i Höganäs. Junior laget ankomm kl. 15:00 i Höganäs for å spille første kampen kl. 15:00 mot Turun fra Finland. En jevn kamp som vi desverre tapte. Deretter spilte vi en kamp kl. 17:00 mot SK Ran fra Sverige, som vi vant. Da ble det neste kamp mot Turun igjen kl. 21:00 som var avgjørende. Desverre tapte vi siste kampen etter en jevn strid.

Resultater:

Tid: Motstander: Stilling:
15:00 (Lørdag) Turun (Finsk) 4 – 6 (Loss)
17:00 (Lørdag) SK Ran (Svensk) 4 – 3 (Victory)
21:00 (Lørdag) Turun (Finsk) 7 – 9 (Loss)
9:00 (Søndag Sk Ran (Svensk) 5 – 4 (Victory)

 

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.


Vårt lag består av:

  1. Werner
  2. Mihajlo
  3. Kristian
  4. Stian
  5. Rafael
  6. Marko
  7. Vukasin
  8. Kasper
  9. Vejlko
  10. Breno

Coach: Giuseppe


Vi ønsker å takke Vattenpoolarna Höganäs-Angelholm for invitationen til denne tureneringen. Vi ønsker også å takke Giuseppe, Geir og Luis for å stille som sjåfører og lagledere for juniorene på denne turneringen, Vukasin for å komme hele veien fra Stavanger og Bjarne og Edita for å stille med bil og gi Vukasin et overnattingsted i Oslo.

Go Vika!