18/19 Sesongen har startet! 🤽🏼‍♂️🤽🏻‍♀️

Hei

Vi ønsker alle nye og gamle spillere, foreldre og trenere hjertelig velkommen til en ny sesong!

Har du lyst å prøve ut vannpolo? Meld deg på en prøvetrening her!

Vi ønsker også å oppfordre alle våre spilere til å bli medlem av våre Facebook grupper. Vi har en til medlem og foreldre til spillere under 18 og en til medlem og foreldre til spillere over 18.

Treningene våre er fra og med mandag 27. august hver mandag, onsdag og fredag. For mer info om treningstidene, besøk vår side med info om treningstider.

I år vil lagene på trening bli delt inn som følger:

  • Minipolo (13 og yngre)
    • Trener: Håvard og Bjarne
  • Junior (17 og yngre)
    • Trener: Tom
  • Senior (18 og eldre)
    • Trener: Tom

NB. Nytt i år er at vi skal prøve å legge opp til egen svømmetrening for minipolo og juniorspillerne som ønsker å bli flinkere til å svømme. Treningene vil være på mandager fra 19:00 til 19:30, mer info kommer. (Opplegget koster ikke ekstra)

Også denne sesongen har vi mål og turneringer som vi kommer til å trene frem mot.
Seniorene har Nordisk Mesterskap i hovedfokus, turneringen vil bli avhold 5-7 oktober i Turku i Finland. Etter Nordisk er målet å delta på andre større og mindre turneringer i Norge og Sverige.
Juniorene kommer til å forberede seg på Junior NM mot slutten av 2018. Hvor Junior NM vil finne sted i år er ikke avgjort ennå. Våre juniorer har også blitt invitert til å delta på Cup i Ängelholm i Sverige, den 17-18 November.
Minipolo spillerne kan forberede seg på enda mer moro! Og selvfølgelig en litt trening da. 😉 Vi jobber allerede nå med å planlegge nye minipolo turneringer. Vi håper også at så mange som mulig minipolo spillere deltar på våre ekstra svømmetrening for å bli knallgode til å svømme. 🙂

Vi sees på trening!

Go Vika! 💙